Over

CONXC

Rachelle Jongen

Het leven is een ongoing ontdekkingsreis naar datgene dat bij je past en een continue zoektocht naar balans. Voor mij zit dat in diversiteit. Zo werk ik als coach/trainer, ondernemer, arts en consultant. Hierin heb ik een holistische visie op het menselijk functioneren vanuit de overtuiging dat niets of niemand op zichzelf staat.

Waar mijn eigen ontdekkingsreis begon? Vanuit een klein Belgisch dorpje in de buurt van Maastricht, waar ik opgroeide, ging ik studeren in Utrecht en begon ik daarna mijn werkende leven in Amsterdam. Eenmaal afgestudeerd als arts begon de ware zoektocht. Wel of geen dokter zijn? Toch nog een switch maken? Waar te beginnen?

Vragen die het begin waren van mijn reis. Coaching en zelfstudie brachten mij inzicht in wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil.

Via een prachtige kronkelweg met ervaringen in verschillende sectoren en rollen ben ik tot de conclusie gekomen dat mijn ideale werkweek precies die diversiteit bevat. Zo werk ik nu als coach/trainer, ondernemer, arts in de bedrijfsgeneeskunde en als consultant/projectmanager voor startende of groeiende organisaties.

De rode draad hierin is mijn holistische visie op het menselijk functioneren waarbij mijn overtuiging is dat niets of niemand op zichzelf staat en alles ontstaat vanuit verbinding. Verbinding met jezelf, met je omgeving en met je verlangens. 

Mijn grootste drijfveer is het vertrouwen in het vermogen van de mens om zich te ontwikkelen en te groeien.

In alles wat ik doe, staan mijn kernwaarden centraal: avontuur, balans, (zelf)ontwikkeling, vrijheid en (samen)creëren. 

PP- bewerkt kopie.jpeg

Ook werkzaam bij

Opleiding - Coaching
  • LinkedIn Social Icon

2021

HeartMath Interventions Certification Program 

HeartMath Institute

2021

Coachen bij stress en burn-out - Dynamisch Fase Model

De Alchemist

2020 - 2021

Opleiding Familie Opstellingen

Bert Hellinger Instituut

2020

Jaartraining Werken met lichaamstaal

De Alchemist

2018 - 2019

Coach Practitioner

Europees Instituut - De Baak

Aangesloten bij
iu-4.png
cf_groen-wit.png
Samenwerking
0-4.jpeg
Logo-HealthyWoman-2.png