top of page

Aanbod

01.

Is het chaos in je hoofd, qua gevoel of geeft je lichaam signalen? Maak onder professionele begeleiding weer verbinding met jezelf, je omgeving en je verlangens. Vanuit deze verbinding ontstaat kracht! De kracht voor ontwikkeling en groei. Leer te vertrouwen op je innerlijke kompas en maak keuzes die bij je passen.

02.

Nieuwsgierig naar waar bepaald gedrag of een patroon vandaan komt? Of loop je telkens ergens tegenaan en blijft dit je belemmeren?

Soms blijft een blokkade bestaan of heeft een situatie een ander perspectief nodig. 

Dan kan een opstelling verhelderend zijn en kan er een patroon doorbroken worden. 

03.

Is de samenhang zoek, zijn er continue veranderingen of is er behoefte aan gezamenlijke groei? 

Laat je uitdagen om onbewuste patronen te zien en te benoemen wat er niet gezegd wordt. Zie de potentie en kracht van diversiteit door met elkaar te verbinden. Afgestemd op de behoefte van de groep of organisatie.

04.

In welke mate je autonome zenuwstelsel in balans is, wordt zichtbaar in de hartritme variabiliteit (hartcoherentie).

Een optimale hartcoherentie is gerelateerd met gezond ouder worden, voorkomen van ziekten en heeft positief effect op stress, energie, slaap, emotionele balans, concentratie en intuïtief vermogen. 

Bovendien kan je dit snel en eenvoudig verbeteren.

TESTIMONIALS

Rachelle is erg sterk in het maken van de juiste analyses. Ze hielp mij de rode draad te vinden in de chaos in mijn hoofd door de juiste vragen te stellen. Zo raakten we op een rustige en natuurlijke manier in een korte tijd bij een aantal kernpunten. Daarnaast is ze een fijn persoon om mee te praten vanwege haar persoonlijke betrokkenheid.

— Sophie

bottom of page